Villa Vinotel is een landhuis dat gebouwd is in de jaren ’30, gelegen tussen uitgestrekte velden in Lijnden, dichtbij Schiphol én Amsterdam. Ik was instant verliefd toen ik beelden voorbij zag komen van het bouwproces en vooral het rieten dak – wat zorgt voor een prachtig landelijke uitstraling. Lucky me; want ik mocht hier een nachtje vertoeven met mijn gezelschap! De kamer waarin we verbleven, was de (enige) kamer mét jacuzzi – jawel. De jacuzzi is natuurlijk niet het enige waar ik enthousiast over ben, want Villa Vinotel is zoveel meer dan een bed & breakfast…

Als liefhebber van het strand brengt het verblijf in deze mooie villa mij nog een stukje dichterbij de zee. Je bent er snel met de auto of met de scooter (heerlijk met mooi weer en geen last van files!). In de directe omgeving is er ook genoeg te doen; je hebt mooie recreatiegebieden waar je kunt relaxen en je kunt ook een fiets huren en de boel verkennen door middel van de fietsroutes in de omgeving. Je hebt genoeg tentjes waar je kunt lunchen en in de avond een hapje kunt eten.

Ontbijten kan natuurlijk bij Villa Vinotel zelf; dit is bij de prijs inbegrepen. In de ochtend krijg je een grote ontbijtmand geserveerd met ontzettend veel heerlijk eten. Ontbijten kun je beneden in de ‘woonkamer’ doen of in de mooie kas in de tuin – wat mij betreft wel écht een aanrader is. Ook ontzettend fijn als het wat minder weer is – dit hoeft de pret dus niet te drukken. Ik zie ook zoveel leuke mogelijkheden voor in de toekomst voor deze fijne luxe Bed&Breakfast 🙂

Na lekker op het strand te zijn geweest hebben we nog een wijntje in de woonkamer gedaan en daarna een selfcare-avondje gehouden. Bubbelen in de jacuzzi, een filmpje op gezet en een overload aan snacks on the side. Dit was dus echt mega genieten! Vooral ook even onthaasten na een drukke week…

Als interieur-liefhebber ging ik ook heel goed op de inrichting. Villa Vinotel werkt o.a. samen met Riviera Maison en de mix tussen de stijl van dit merk (overigens vrij vernieuwd – wat ik niet wist) en Melanie en haar oog voor stijl, kwam dit heel mooi samen. Aan elk detail is gedacht en de mooie lijsten met foto’s van  iconen, waaronder Kate Moss, sprongen gelijk in het oog!

Villa Vinotel is knus en geeft mij dat warme en huiselijke gevoel. Dit mede door de eigenaren Melanie en Dennis. Zij leveren een grote bijdrage aan de positieve ervaring! Ben je nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje op de website voor meer info: https://www.vinotel.nl