VERZENDING

VERTRAGING VERZENDING
Houd er rekening mee dat m.b.t. COVID-19 vervoerders enige tijd vertragingen oplopen met de pakketbezorgingen.

Wij streven er naar om jouw bestelling – bij reguliere omstandigheden – binnen 1-3 werkdagen af te kunnen leveren. De vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

NEDERLAND | 1-3 dagen
€4,95 (incl. BTW) voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 (incl.BTW) voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-
Gratis bij afhalen op afspraak (omgeving Amsterdam-Zuid & Amstelveen)

BELGIË | 3-5 dagen
€10,90 (incl. BTW) voor alle pakketten tot 23kg
Gratis voor bestellingen vanaf € 150,-
Gratis
bij afhalen op afspraak (omgeving Amsterdam-Zuid & Amstelveen, Nederland)

De levering verloopt via de vervoerders van MyParcel – onderdeel van PostNL. Dit zijn derde partijen waarmee Revival Lifestyle samenwerkt. Hierdoor hebben wij helaas geen invloed op het verzendproces na het aanmelden van jouw pakket. Door middel van de Track & Trace code die je per e-mail ontvangt na het plaatsen van je bestelling, heb je de mogelijkheid om jouw pakket te traceren.

RETOUREN
Hoewel wij hopen dat je tevreden met je bestelde producten, begrijpen wij dat de kans bestaat dat je de items toch wilt retourneren. Het is mogelijk, middels het retourformulier, binnen 14 dagen na aankoopdatum de producten als retour aan te melden en naar ons te terug te sturen. Wanneer wij hetgeen retour hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten via de betaalmethode waarmee het product is gekocht in de webshop.

Belangrijk! Het product dienen wij in originele staat retour te ontvangen. Is dit niet het geval? Dan kunnen wij het aankoopbedrag niet uitkeren.

Zorg er voor dat je het product in de originele verpakking (of in ieder geval een stevige verpakking) terugstuurt. Wij adviseren daarbij om het track&trace bewijs van de retourzending goed te bewaren. Dit ontvang je bij aanmelding van je pakket van de door jou gekozen vervoerder. De retourkosten worden niet door Revival Lifestyle vergoed en zijn dus voor jouw eigen rekening.

Revival Lifestyle is in geen geval verantwoordelijk voor pakketten die zoek raken in het leverproces van de vervoerder.

RUILEN
Ruilen is bij Revival Lifestyle The Label niet mogelijk. Je dient het bestelde product retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen van het gewenste product.

Beschadigd of verkeerd product ontvangen
Revival Lifestyle streeft er naar om alle bestellingen nauwkeurig af te handelen; heb jij toch een verkeerd item ontvangen of zit er een productiefout in het product? Neem dan contact met ons op per e-mail: info@revival-lifestyle.nl. Wij helpen je zo goed mogelijk verder!