Welkom bij de derde Interior Talk Tuesday! Elke eerste dinsdag van de maand verschijnt de Talk in het online magazine van Revival Lifestyle the Label. Hierin kletsen wij met onze gasten over simpel geluk, wooninspiratie en komen er ook tips voor jouw interieurinrichting aan bod.  Vandaag heb ik een weer een een hele leuke gast, namelijk: Nikki Mijnders, bekend van het mus follow-account ‘Stijl23‘ op Instagram. Onlangs verscheen ze nog in het VT Wonen magazine en geheel terecht! Ik vind Nikki haar stijl geweldig en haar foto’s zijn werkelijk prachtig.  

Nikki, kan je in het kort iets over jezelf vertellen?

Ik ben Nikki Mijnders (34) en thuismama voor mijn twee kleine boys.

Wat is voor jou een ultiem ‘revive’ moment?

Mijn geluksmoment is wanneer ik het huis helemaal aan kant heb en kan genieten met een kopje koffie op de bank kijkend naar alle mooie spullen in huis. En wanneer een DIY goed uitpakt. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn.

Hoe is je smaak – wat betreft interieur – te omschrijven? Waar haal je je inspiratie uit?

Mijn interieur stijl is denk ik eclectisch. Veel stijlen komen samen maar de basis kleuren blijven overal terugkomen om zo toch de rust te bewaren in het interieur. Ik hou van natuurlijke materialen en kleuren.

Hoe ziet jouw ideale zondag eruit?

Mijn ideale zondag is een dag waarop de tuindeuren open kunnen, de zon die door de gordijnen naar binnen schijnt en de gordijnen langzaam wapperen door het zomers briesje die van buiten komt. Fluitende vogels, goed glas wijn…

Wat is je dierbaarste item in jouw huis en waarom (verhaal erachter)?

Mijn dierbaarste item is geen voorwerp maar wel de foto’s van de kinderen. Tijdens cursussen werd wel eens gevraagd wat neem je mee naar buiten als je huis in de brand staat. En dan zijn toch de foto’s onvervangbaar.

Wat zijn jouw musthave woonaccessoires?

Mijn Malawi stoelen. Ze staan werkelijk in elke interieur mooi en ze blijven tijloos.

Je fijn voelen is – vooral in deze tijd – belangrijk; wat geeft een huis een echt thuisgevoel voor jou?

Wanneer ik mijn huispak kan aantrekken, de kaarsjes aansteek met mijn favo geur en dan liefst iets lekkers bak voor de fam.”

Heb je nog enkele simpele tips om je huis cozy te maken?

Voor mij betekent cozy dat je kan genieten van fijne stoffen om je heen, je favoriete huisparfum, kaarsen om sfeer te creëeren met een fijn muziekje op de achtergrond.

Your Content Goes Here

Dit was alweer de Interior Talk Tuesday voor april! In de volgende Talk hebben we weer een inspirerend en gezellig persoon te gast! Wie dit is blijft nog even een verrassing. Blijf op de hoogte rondom Revival Lifestyle the Label door ons te volgen op Instagram .