Welkom bij de eerste Interior Talk van 2023! Elke eerste dinsdag van de maand verschijnt de Talk in het online magazine van Revival Lifestyle the Label. Hierin kletsen wij met onze gasten over simpel geluk, wooninspiratie en komen er ook tips voor jouw interieurinrichting aan bod. Vandaag heb ik interieurliefhebber Cherrel (@InteriorbyCherrel) te gast.  Cherrel (28) woont samen met haar vriend in Nijmegen. Ze wonen sinds kort in hun eerste eigen koophuis – ze hebben twee jaar moeten wachten om in te kunnen trekken! Des te leuker voor Cherrel om heerlijk los te kunnen gaan met haar passie voor interieur.  

Cherrel; wat is voor jou een ultiem ‘revive’ moment?

“Ik geniet vooral erg van gezelligheid, samen met vriendinnen of mijn vriend. Tel daar lekker eten, een cocktail en de zon bij op en ik ben gelukkig. Een festival of stedentrip maak je mij ook blij mee. Maar ik kan ook écht genieten van lekker niksen. Tot rust komen op de bank met een dekentje, een glas wijn en een goede serie, heerlijk!”

“De stijl van een appartement in Parijs bijvoorbeeld, love it!”

Hoe is je smaak – wat betreft interieur – te omschrijven? Waar haal je je inspiratie uit?

“Ik vind het altijd lastig om mijn stijl te omschrijven omdat ik niet één interieurstijl heb. Maar als ik moet kiezen ga ik voor ‘neutral chic’ en Japandi. Ik hou van neutrale tinten en organische vormen, maar ook zeker van natuursteen en gouden details. De stijl van een appartement in Parijs bijvoorbeeld, love it! In de lente voeg ik ook graag wat kleur toe, vooral met accessoires en bloemen, om helemaal in de zomer mood te komen. Inspiratie haal ik vooral uit Instagram. Super leuk om allemaal andere interieuraccounts te volgen en binnen te kijken bij anderen in huis!”

Hoe ziet jouw ideale zondag eruit?

“Zondag is voor mij vaak een rustdag. Opstarten met een cappuccino en een vlog en dan rustig klaarmaken voor een wandeling door de stad of heerlijk ergens lunchen. Op de zondagen besteed ik vaak ook tijd aan mijn interieuraccount én het opdoen van interieurinspiratie.”

Wat is je dierbaarste item in jouw huis en waarom (verhaal erachter)?

“Dierbaar is een groot woord maar ik ben heel blij met mijn nieuwe – eigenlijk tweedehandse – travertin salontafel. Ik droomde hier al van toen we nog in ons appartement woonden en ben zo blij dat ik er eindelijk een gevonden heb. Daarnaast heb ik verschillende tekeningen in huis die nagemaakt zijn van foto’s van dierbaren. Die betekenen zeker wat voor mij.”

Wat zijn jouw musthave woonaccessoires?

“Koffietafelboeken! Dit is absoluut mijn favoriete accessoire. Je kunt een interieur hier zoveel meer persoonlijkheid geven. Je weet meteen wat de interesses zijn van diegene die er woont. Daarnaast staat het altijd erg stijlvol vind ik.”

Heb je nog enkele simpele tips om je huis cozy te maken?

Herinneringen en foto’s maar ook gezellige accessoires zoals kaarsen. Uiteindelijk draagt een interieur waar jij je helemaal in thuis voelt hier natuurlijk ook aan bij. Daarom vind ik het ook zo leuk om hier mee bezig te zijn!

Dit was alweer de Interior Talk voor februari! In de volgende Talk hebben we weer een inspirerend en gezellig persoon te gast! Wie dit is blijft nog even een verrassing. Blijf op de hoogte rondom Revival Lifestyle the Label door ons te volgen op Instagram .