beeld: Manon Bergmans | StylingbyManon
Welkom bij de eerste Interior Talk Tuesday! Elke eerste dinsdag van de maand verschijnt de Talk in het online magazine van Revival Lifestyle the Label. Hierin kletsen wij met onze gasten over simpel geluk, wooninspiratie en komen er ook tips voor jouw interieurinrichting aan bod. De eerste editie is met Manon Bergmans van Styling by Manon. Zij is Wallpaper Specialist en Interior Designer. Ik ben ontzettend fan van haar stijl! Pak rustig je kopje thee of koffie erbij en ga er lekker voor zitten.

Manon, wat ontzettend leuk dat je dit eerste interview wilt doen voor het Revival Lifestyle online Magazine. Kan je kort wat over jezelf vertellen?

Ik ben Manon Bergmans; ik ben 27 jaar oud en ik woon met mijn vriend Ryan en hond Gary in het plaatsje Zeeland. Ik ben een enthousiast, sociaal en leergierig persoon en daarom altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Wat is voor jou een ultiem ‘revive’ moment?
Na een hele drukke week op het terras een heerlijk drankje en hapje met geliefden om me heen.

Hoe is jouw eigen interieurstijl te omschrijven en waar haal je je inspiratie uit?
Mijn interieurstijl is te omschrijven als chique, warm met mijn eigen twist en meegaand met de trends.

Wat doe je op een ideale zondag?
Op een ideale zondag slaap ik héél lang uit en maak daarna een lekker ontbijt of lunch. Vervolgens maak ik een heerlijke wandeling in het bos of op het strand. Daarna – als het weer kan – uiteten met Ryan bij ons favoriete restaurant ‘Marc’s BBQ’. Hier maken ze echt het lekkerste vlees klaar!

Wat is je dierbaarste item in jouw huis?
Het dierbaarste item in huis is toch het klokje van mijn opa en oma. Dit is een goud reisklokje van vroeger.

Wat zijn jouw musthave woonaccessoires?
Mijn musthave woonaccessoires is sowieso een grote mooie vaas waar bijvoorbeeld pampasgras in kan.

“Wie mij een echt thuisgevoel geeft is mijn hond Gary”

Je fijn voelen in je eigen huis is in deze tijd nog belangrijker; wat geeft een huis een echt thuisgevoel voor jou?
Het is zeker super belangrijk dat je thuis komt in een fijn huis en wat ook écht je thuis is. Wie mij écht een thuisgevoel geeft is mijn hond Gary, die altijd blij is als we thuiskomen. Daarnaast maakt de warme sfeer die in ons huis hangt het helemaal af voor mij.

Heb je nog simpele tips – die je ons mee kunt geven – om je huis cozy te maken?
Een super simpele tip om je huis cozy te maken: Kies een goede basistint voor op alle muren en combineer dit met een mooi behang. Wanneer de basis goed staat kun je het aankleden met meubels en accessoires.

Volg Manon ook op haar Instagram voor meer inspiratie | @stylingbymanon

Dit was alweer de Interior Talk Tuesday voor deze maand! In de volgende Talk hebben we weer een inspirerend en gezellig persoon te gast! Wie dit is blijft nog even een verrassing. Blijf op de hoogte rondom Revival Lifestyle the Label door ons te volgen op Instagram .