BIRTHDAY GIVEAWAY

Wat ontzettend leuk dat je meedoet met de birthday giveaway van de Revival Lifestyle the Label in samenwerking met Milo Mexican Style Boots en Villa Vinotel Lijnden! Hieronder vind je de volledige informatie.

Wat kun je winnen?

  • Eén overnachting bij Villa Vinotel Lijnden voor twee personen in de luxe kamer met whirlpool. Het verblijf is exclusief ontbijt. Je kan het ontbijt voor slechts €14,50 per persoon bijboeken. Dit geldt ook voor het wellness arrangement; welke €39,00 per persoon is.
    Het wellness arrangement bevat o.a. een verzorgingspakket met o.a. zout, kleimasker en stoomkruiden (voor in het bad).Indien je deze prijs hebt gewonnen, is de nacht voor twee personen te boeken in de periode van maart tot en met mei 2021. Je dient direct te boeken bij Villa Vintotel. Dit kan per e-mail via: info@vinotel.nlJe wordt uiteraard voorzien van informatie en maatregelen rondom COVID.Wil je meer zien en weten van Villa Vinotel? Check dan de website: www.vinotel.nl(stiekem kan ik je vertellen dat het er fantastisch is – ik heb er zelf een heerlijk verblijf gehad en je bent bijvoorbeeld binnen no-time op het strand van Zandvoort)
  • Eén paar handgemaakte Izamal boots van Milo Mexican Style Boots. Zie je jezelf al dansjes doen in deze fantastische boots? Ik wel! De laarzen worden handgemaakt in Mexico en ze zijn gewoon in alle seizoenen te dragen! Ben je al nieuwsgierig geworden naar dit prachtige merk? Neem dan gauw een kijkje in de webshop: www.miloboots.com


Wat moet je doen om kans te maken op deze fantastische gifts?

• volg @revivallifestyle.nl @vinotelnetherlands @milomxboots
• like deze post en vertel ons jouw ultieme geluksmoment in de comments
• deel de post in je stories en tag ons, zodat wij je post kunnen zien

Wij kiezen drie winnaars uit (voor elke item één winnaar) en maken ze bekend op zondag 7 maart (de dag dat ik -Calandria – écht jarig ben).

De giveaway loopt van vrijdag 26 februari tot zondag 7 maart 2021 via Instagram. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord door Instagram.